Information - Magic Ink

En gammal lokal dammades av och gick från att vara en instängd liten mottagning till en livad och färgsprakande kroppsmodifierings-salong. Magic Ink är den främsta magiska tatueringssalongen i England och drivs av en ung, och även hon färgsprakande häxa. Hon och hennes personal brinner för att förvandla magikers utseende med sin egna typ av magi i en professionell men rolig miljö. Välkomna!

Öppettider:
Mån - Fre : 09.00 - 17.00 (drop in mellan 09-12)
Lör : 11.00 - 17.00
Sön : Öppet endast för speciella tidsbokningar

Personal
Mary Demarrow;
Den 24 år gamla ägarinnan är den stora färgklicken du noterar när du kommer in i salongen. Hon är den som är högljudd, ser ut som att livet är obekymrat och eventuellt dansar till The Bats-tonerna i högtalarna. Hon har uppklippt, lila hår och är alltid hårt sminkad runt de stora, gröna ögonen. Hon är egentligen hyfsat kort men det märks sällan då hon oftast går runt i platåer eller högklackade skor. Hon har som mest U eller V- ringade linnen eller tröjor gärna kortare kjolar eller skjorts.

Felix "Silly" Bell;
Marys ganska tysta och tillbakadragna assistent och även salongens andra tatuerare. 24 åringen är alltid klädd i väldigt mörk stil och hans bruna, vilda kalufs står alltid lite hur det vill. Han har vänliga, blåa ögon och man ser honom sällan le, eller visa någon typ av känsla alls. Det är inget okänt faktum att Felix är djupt förälskad i sin chef/bästa vän och trots att hon känner honom bäst är det ironiskt nog bara hon som inte känner till hans känslor. Han är något av en perfektionist och trots sin tysthet kan en se tydlig intelligens i hans ögon. Även han, likt Mary, är ett stort The Bats fan vilket oftast kan noteras med tanke på hans garderob.

Bonita ”Bonnie” Constance;
En blek, svartklädd och deprimerande figur som är den enda piercaren på Magic Ink. Hon är 24 år gammal och har varit nära vän med Mary sedan skoltiden. Hon har extremt dåligt självförtroende, är väldigt vimsig men otroligt duktig på vad hon gör. Hon har piercat alla piercingar Mary har och själv har hon piercingar i vänstra näsborren, två på varsin sida under underläppen (även kallade Snakebites), i högra ögonbrynet, en i naveln och en på tungan. Hon kan många gånger uppfattas som otrevlig vilket hon sällan själv uppfattar, hon bryr sig egentligen inte om folk tycker att hon är otrevlig eller ej men... En märker om hon är otrevlig med flit. I de flesta fallen handlar hennes "otrevliga" beteende mest om låga sociala kunskaper.

Skyltfönster
När du ser salongen på gatan fästs nog din blick först och främst vid den stora, lila neonskylten ovanför ingången som lyder;
'Magic Ink'. Bokstäverna surrar till ibland precis som en tatueringspenna för att lägga till den lilla extra effekten. Under skylten finns en vitmålad glasdörr som på varsin sida har två stora fönster. Genom fönstren ser en in i salongen och det mesta som sker där inne, en kan lätt skymta de svarta sammetsgardinerna på var sida av fönsterna trots att de är isärdragna. När de är fördragna är det nog den tydligaste indikationen att salongen är stängd (eller att hon har hemliga, oftast kända, kunder). Är en häxa eller trollkarls osäker på tiderna hänger dock en skylt utanför med allt en behöver veta med tider, kontakt osv.

Interiör:
När du kommer in i salongen ser du på
Höger sida i det vit-målade rummet en stor disk med en lätt sväng i slutet precis innan väggen. På diskens sväng står det tre goth-inspirerade ljushållare med ljus i och en svart kassaapparat på diskdelen vid dörren, alldeles i mitten. På väggen bredvid disken hänger ett glasskåp med massor av piercingsmycken som säljs. Runt om på den väggen hänger även tavlor, planscher och andra små detaljer i svart och lila för att ge väggarna lite liv.

Vänster sida från ytterdörren står ett lågt soffbord, en svart sammetsklädd soffa med en tillhörande fåtölj. På en hylla under bordet finns massor med tidningar för folk som väntar, en grammofon står även intill väggen. Den spelar alltid The Bats musik. Bakom soffdelen finns en lite platå där tre britser finns som även de är klädda i svart sammet (med självklar skyddförtrollning för eventuella vätskor). Bredvid varje brits finns även en liten pall och en liten rullvagn med flera olika plan där tatueraren/piercaren har både alla tillbehör som den behöver. På väggen längst in i rummet finns det en stor spegel bredvid platån och intill spegeln finns det även en dörröppning som täcks för av ett svart skynke.

På andra sidan skynket
Bakom skynket finns det en liten, smal hall med tre dörrar. Två stycken på väggen mittemot och en på den lilla väggen längst till vänster.

Dörren längst till vänster:
Den leder in till personalrummet, när en kommer in möts man av ett vitt, litet rum. Precis mitt emot dörren finns ett runt, litet bord med två matchande stolar. Längst in i rummet till höger finns det bänkar med en gasspis och ett förhäxat skåp med både kylvaror och vanliga matvaror för personalens lunch även om det sällan används.

Dörren till vänster på väggen mitt emot:
När en kommer in i rummet får man en ganska mjuk känsla när man träffas av den varma gröna färgen, vid den vänstra väggen står det en vitklädd brits med en matchande pall bredvid. Intill högra väggen finns det ett bord med en desinficerare och i bordet finns även ett skåp med förråd av tillbehör. Rummet är till för intimare modifieringar som en kanske inte är bekväm med att få ute i salongen.

Dörren till höger på väggen mitt emot:
Rummet är en toalett, ett svartkaklat rum med toalett och handfat för både gäster och personal att använda.

Kostnad:
Tatuering: 9 till 29 Galleoner beroende på storlek och arbete. Ska man ha rörelse blir det lite extra kostnad.
Piercing: Att göra hål ligger mellan 3 och 7 Galleoner beroende på plats, storlek, arbete etc. Pris på piercing beror på; Köper man en vanligt är det oftast runt 2 Galleoner, köper man en som ska röra på sig ligger det runt 3 Galleoner.
Att ta hål: Kostar runt 4 Galleoner, men det har lite beroende på vart på kroppen det ska tas.