Talmagi 702

-

Ur läroboken:

Livsvägen beskriver vilken väg du måste gå för att finna tillfredsställelse. Det är det viktigaste talet i ditt numerogram...

Så här räknar du ut ditt livsvägstal: Summan av siffrorna i ditt födelsedatum, inklusive dag, månad och fullt utskrivet årtal.

Jo är född den 25 maj 1972, så då är hennes livsvägstal: 1+9+7+2+5+2+5=31
3+1=4
Hennes livsväg är 4

Ettor - Ledaren

Personer med livsväg 1 är initiativrika, självständiga och hårt arbetande. De hyser en stark önskan att vara bäst, och lyckas nästan alltid. Olyckligtvis tror de aldrig att de är så bra som de verkligen är, på grund av deras "inre översittare", den oupphörligt kritiska röst i deras huvud som säger till dem att de inte är tillräckligt bra. Dessa personer är extremt självkritiska och förväntar sig att andra ska leva upp till samma oerhört höga standard som de själva.

Ettor kan bli inblandade i alla slags intriger eller planer - även sådana med katastrofal utgång - och klara sig helskinnade, fullständigt klara över vilka de är. Ettans behov av individualitet är enormt. De är pionjärer, uppfinnare, unikum, kapabla till stora framgångar. Ettor är en tillgång också för människor med andra livsvägar, eftersom de driver även andra att sträva efter fulländning.

Ettor har svårt att be om hjälp, vill hantera problemen på sitt eget sätt. När en etta har bestämt sig för hur de ska hantera en situation är det nästan omöjligt att övertala dem att låta bli. Det leder till att ettor ibland faller platt. Är du etta, försök då lyssna på andra ibland.

Andra kan betrakta personer med livsväg 1 som egoistiska och dominanta, men det är inte ettornas utgångspunkt. De är bara klara över vilka de är och bestämda i sina åsikter. Om de upplever att de sköter sig bra kan man se det på glädjen i deras ansiktsuttryck. Personer med livsväg 1 kan vara snälla och generösa, men om de upplever att deras partner är otrogen eller har svikit dem i kärlek eller affärer kan de vara hänsynslösa.

Människor med denna vibration måste leda på något sätt - om inte driva hela företaget! De kan bli fantastiska entreprenörer, uppfinnare, författare, butiksägare, advokater, officerare, bönder eller vad som helst som kräver självständigt handlande och beslutsfattande. Är också kända för att ha läkande händer och kan ägna sig åt massage, reflexologi, akupunktur. När de väl har besvarat frågan "vad är det jag alltid har velat bli?" och börjat jaga sin dröm är de omöjliga att stoppa.

Ettornas självkritik gör att om de lyckas i alla avseenden men misslyckas i ett, så klandrar de sig själva för det. Ettorna behöver slappna av lite och uppmuntra sig själva i stället för att vara så självkritiska. Det gör de med fördel genom frigörande dans, yoga eller någon annan meditationsteknik.

Tvåor - Medlaren

Personer med livsväg 2 söker harmoni i livet. Deras uppgift är att älska andra och bli älskade tillbaka. Vill du ha tag på en kärleksfull person ska du söka efter en med livsväg 2, för de tycker om att kramas och kyssas. De behöver och ger mycket kärlek och tillgivenhet. Om inte alla andra tal i deras numerogram motsäger en sådan generös kärlek, faller den sig naturlig för dem.

Tvåor är medlare, avskyr konflikter och om personer i deras närhet bråkar försöker de ställa det till rätta. Har en tendens att vara mediala, drömma sanndrömmar och uppleva déjà vu.

Tvåor har inga problem med att följa efter andra, för de känner inget behov av att vara ledare. Det här är människor som bekymrar sig om andra, njuter av andras sällskap och inte vill vara ensamma. De kräver villkorslös kärlek och blir fantastiska föräldrar, av det slag som har en tendens att bli vän med sina barn.

Tvåor är typen som kan donera pengar till välgörenhet i hemlighet, av sitt hjärtas godhet. De gillar att föra samman "rätt" personer med varandra, de känner alla och älskar att hjälpa till.

Tvåor ska akta sig för att axla andras problem. När en tvåa ser någon ramla ner i en brunn, hoppar hon efter och frågar "vad är det för fel?" bara för att sedan inse: "herregud, nu är vi fast här båda två!"

Tvåor måste vara försiktiga så att de inte ställer sig själva helt till andras förfogande, för då kommer de till slut att bli arga och bittra. De oroar sig ofta för vad andra ska tycka om dem, så här är ett råd till oss alla men i synnerhet tvåor: "andra får tycka vad de vill om mig, det har jag inte med att göra".

När en tvåa omges av känslomässiga vampyrer som stjäl deras energi, är det tillåtet för dem att bara gå därifrån. Annars kommer det som de inte tar itu med mentalt att i slutänden angripa dem fysiskt; tvåor kan lätt drabbas av sjukdomar.

Även om tvåor i vanliga fall är sorglösa av naturen exploderar de som ett vulkanutbrott när de blir upprörda. När det känslomässiga utbrottet har dragit förbi känner de sig helt slutkörda, eftersom vrede är mycket giftigt för tvåors inre väsen. Därför måste tvåor välja noga vilka de umgås med.

Treor - Kommunikatören

När treor befinner sig i balans uppträder de eller intar på något sätt en central plats på scenen. De älskar kommunikation, kreativitet och kontakt med människor; älskar att ha någon som lyssnar, så du får säkert ofta flampulversamtal från dem. Att skriva är också viktigt för dem, eftersom det också är en form av kommunikation.

I personliga relationer kan treor vara mycket romantiska. De är obrottsligt lojala och kommer aldrig riktigt över gamla förhållanden.

När personer med livsväg 3 inte uttrycker sig själva kreativt måste de ge uttryck för någon sorts drama. Det kan yttra sig i att de förskönar det de gör för att livet ska verka mer intressant.

Treor behöver andra människor. I relationer kan de tendera att inte alltid se situationen som den är förrän de blir brända. Eftersom treor är naturliga rådgivare, som ser potentialen i andra, väljer de ofta en partner som kan vara "patient" och som de kan rädda. Den här tendensen leder dem ofta in i depression. Treor måste passa sig för extrema upp- och nedgångar, genom att lära sig kontrollera sina känslor och välja en annan väg.

Treor blir utmärkta försäljare - om en trea tror på något kommer du också att göra det när hon är färdig med dig. De blir fantastiska underhållare, artister av något slag och briljerar inom branscher som kosmetika, frisyrer, mode, design, av det enkla skälet att de vill att världen ska se bättre ut.

Den här kreativa vibrationen passar inte så bra på vanliga 9-5-jobb och gillar inte att arbeta under andra. De är mycket kvicktänkta och blir lätt frustrerade när någon annan tänker långsamt. Treor måste se upp med att inte bli för dominanta när det är de som bestämmer. De måste använda sina kreativa förmågor, annars kan de drabbas av häftiga humörsvängningar som liknar manodepressivitet.

En person med livsväg 3 måste välja sitt umgänge noga. De är ofta naturliga givare och har en tendens att locka till sig snyltare. När en trea finner sig vara den enda givaren i ett förhållande leder det alltid till bitterhet. Hon måste lära sig lämna förhållanden som är obalanserade på det sättet.

Personer med livsväg 3 som lever i den positiva delen av sin vibration är klyftiga, underhållande och mycket gott sällskap. Kända för sitt leende, sina klara ögon och sin trevliga röst. Om de lever i den negativa delen av sin vibration kan de sprida skvaller och ha mycket svårt att bevara hemligheter. En av treornas gåvor är att vända besvärliga omständigheter så att de blir till fördel för dem själva och andra. Treor lär sig av motgångar och förstår intuitivt att man ibland måste gå igenom något negativt för att nå fram till det positiva. Personer med livsväg 3 använder sitt fina sinne för humor för att ta sig igenom dåliga dagar.

Om du har livsväg 3 och när du läser detta tänker: "det där stämmer inte alls med mig, jag har svårt att uttrycka mig", beror det sannolikt på ärr från barndomen; att dina föräldrar, hur omtänksamma de än var, inte gav dig de applåder du behövde som barn.

Fyror - Läraren

Personer med livsväg 4 är intellektuellt lagda och mycket intelligenta. Fyrorna är sökare av kunskap och naturliga lärare. Om jag säger att det är vackert väder med blå himmel kan en fyra tillägga: "ja, men ser du det där mörka molnet?" Fyran försöker inte förstöra dagen för mig, utan vill bara att jag ska se situationen ur alla synvinklar. Fyror söker alltid sanningen. De kan framstå som cyniska men försöker bara ge dig information som de tror kan hjälpa dig.

Fyror är de första att säga: "jag vill inte ha något gräl", men ändå hamnar de ständigt i diskussioner, eftersom de är så ärliga och går rakt på sak. Samtidigt behöver de många positiva bekräftelser och är rädda för kritik. Det medför att många av deras goda idéer aldrig genomförs - de överarbetar dem, och eftersom de hellre inte vill göra något alls om de inte kan göra det perfekt så stannar det ofta som en idé. Fyrans vibration behöver lägga den gamla reklamslogan på minnet: "Just do it. (Gör det bara)".

Hemmet är mycket viktigt för fyror. De behöver den trygghet det ger och betalar alltid sina räkningar i tid för att skydda sin fristad, platsen där de kan slappna av och känna sig trygga. Behovet av stabilitet kan emellertid slå tillbaka - de kan hamna i att stanna kvar i ett dåligt förhållande bara för att de ogillar förändringar.

Fyror behöver göra kom-ihåg-listor för att slippa stressa upp sig över allt som rör sig i deras huvuden hela tiden. Naturens skönhet har en lugnande inverkan på fyror. De gillar ofta att vandra och campa i naturen och att odla sina egna grönsaker och blommor. De tycker om att gå långsamt fram och vill inte bli inknuffade i en situation de inte känner sig redo för.

Fyror vill ofta vara familjeförsörjare, eftersom de behöver den tryggheten som det innebär att styra skutan. Om de av någon anledning inte kan det, blir de ofta deprimerade. Vibrationen 4 måste hitta sunda, positiva utlopp för att slippa ifrån sina överaktiva tankar. Att skriva dagbok kan underlätta för att ta tag i det som bekymrar fyran, i stället för att dränka det i någon form av beroende.

Fyror är jordnära och intresserade av att arbeta med sådant som innebär att skapa trygghet för andra - brandman, auror, eller landskapsarkitekt, byggjobbare, arkitekt är yrken som passar fyror.

Ärlighet är viktigt för fyror, särskilt i kärleksförhållanden. När fyror älskar gör de det mycket seriöst. Om de upptäcker att de blivit bedragna kan de förlora sin tillit och ha mycket svårt att älska igen. En annan sorts fyror fokuserar så mycket på sitt jobb och sina planer för framtiden att de inte märker att deras förhållande håller på att rasa samman, utan blir chockade och förkrossade när det tar slut.

Fyror absorberar allt som händer i omgivningen och har, pga. sitt sätt att ständigt bearbeta information, ett stort behov av lugn och ro. De har ett förnuftigt och väluppfostrat sätt att föra sig. De tycker inte om människor som är överdrivet vräkiga eller sällskapliga. Fyrorna behöver inte något stort umgänge och kan vara lite av ensamvargar.

Det är inte ovanligt att fyror drabbas av panikanfall. De vill ha absolut ordning i sin situation. Om de kan lära sig att det inte alltid är möjligt kommer de att må bättre.

Fyror tycker inte om att framstå som naiva i någon situation. När de lär sig en färdighet är de benägna att bli experter på den - det är därför som fyror blir så bra lärare. Så om du är en fyra, och arbetar för någon annan men tänker: "herregud, det där kan jag bättre än chefen!", så - börja undervisa andra i det!

Femmor - Äventyraren

Personer med livsväg 5 älskar frihet, äventyr, nöjen. De vill ha variation, kräver ständig stimulans, gillar passion och för dem är det flykt som är det väsentliga. Av alla livsvägar är det femman som troligast flyr från vardagen med hjälp av sex, matmissbruk, droger, alkohol, resor eller arbetsnarkomani.

I ett förhållande står femman inte ut med att känna sig fasthållen eller kontrollerad. Om du ger din femma gott om utrymme kommer hon nästan alltid tillbaka till dig.

Denna livsväg handlar helt om sinnen - allt måste lukta gott, smaka rätt, kännas tilltalande, annars trivs inte en femma. Femmor vill se attraktiva ut, gillar att se "scenklara" ut.

Femmor är naturliga detektiver, älskar att ta reda på vad som hänt, vara invigda. Om de tror att någon är oärlig gör de efterforskningar för att ta reda på sanningen.

Personer med livsväg 5 hyllar livet. De älskar alla högtider de kan hitta i almanackan, är naturliga givare (ger hellre bort den perfekta gåvan än får den). Femmor är kända för sin fina skrivkonst, och är experter på att lämna meddelanden som ger dig lust att kontakta dem.

Karriär: blir skickliga fotojournalister, kvastförare, reseledare, guider - femmor älskar att resa! Eftersom de gillar att ha gäster kan bra yrken också vara något inom hotell- och restaurangbranschen, festarrangör eller dekoratör.

Det är viktigt att femmor vågar leva ut sina drömmar - om de inte använder sin energi och drivkraft kan deras liv lätt förvandlas till såpoperor, och detta falska drama kan leda dem in i depression och martyrkomplex. Om du känner någon med livsväg 5 som inte tycker sig kunna styra över sitt liv vet du redan att hon kan vara en mästare på att beklaga sig.

Femmor behöver stimulans för att gilla att leva. De är risktagare och hellre döda än uttråkade. De är medkännande med andra, men rastlösa och kan inte sitta stilla.

Sexor - Omhändertagaren

Personer med livsväg 6 är naturliga föräldrar, som betraktar andra ur föräldraperspektiv. Livsväg 6 passar ihop med kärlek och äktenskap som hand i handske.

Det finns ett fostrande drag hos sexan. Om en sexa inte kan få barn är chansen stor att hon undervisar skolbarn - eller driver ett stort företag och behandlar sina anställda som barn! Om en kvinna med livsväg 6 skiljer sig låter hon sig ofta uppslukas av sina barns liv och har svårt att någonsin betrakta dem som vuxna. Manliga sexor som säger sig inte vilja ha barn - har ofta ett husdjur att ta hand om i stället. Är du sexa och inte kan eller vill få barn - skaffa ett husdjur, du kan inte ana vilken skillnad det kommer att göra i ditt liv. Om sexan har valt att inte skaffa familj blir arbetsplatsen ett hem och arbetskamraterna en familj.

Sexor attraherar oftast partners som framstår som barnsliga eller hjälplösa. Men viktigare än äktenskap är lugn och ro i hemmet. Hemmet är deras allt, de är inredningsarkitekter av naturen och gillar att göra om hemma för att få det riktigt rätt. Om de måste bo hemma hos någon annan känner de sig otillfredsställda. Om sexor har en partner som drabbas av vredesutbrott eller rent allmänt orsakar stora olägenheter - i synnerhet inför barnen - beslutar de sig vanligtvis för att de hellre lever ensamma än stannar kvar i förhållandet. Sexor kan flytta sina egna gränser bakåt i ett förhållande och sätta den andra på piedestal, varifrån den andra förr eller senare trillar ner och då kan sexan känna sig sviken och se sig som martyr. En av sexornas talanger är att få andra att känna sig skuldmedvetna. Den sexa som upplever att hon bär den största bördan i ett förhållande kan bryta mycket tvärt, och lämna partnern frågande inför vad som gått snett. Sexor uppmanas att inte vänta för länge med att kommunicera vad de känner - den plötsliga vrede som kan blossa upp inom sexan kan komma som en chock för den som utsätts för den och innebära dödsstöten för förhållandet.

En person med livsväg 6 måste hitta sätt att använda sin kreativa energi. Konst, musik och poesi är naturliga vägar att gå. Om sexor inte håller sig sysselsatta kan de låta sig fångas av småsaker - t ex skvaller eller att ständigt göra om i hemmet - bara för att de är uttråkade. Eftersom sexor tror på en stark familjeenhet tillbringar de, om de är lyckligt gifta, hellre tid med partnern än med vänner.

Sexor är personer med dragningskraft. De har en tendens att vara fysiskt attraktiva, men det ligger mer i det än så - det finns en styrka hos dem som är svår att ignorera. Sexor behöver leda eller äga sitt eget företag. De har svårt att arbeta för andra.

Sexor behöver harmoni. Oturligt nog glömmer de ofta att de måste ta itu med sin egen olycka innan de försöker ordna upp livet för andra. Känsligt luktsinne är vanligt bland sexor. Många undviker starka dofter och kan inte använda parfymer för att doften känns för överväldigande.

Om du har ett barn med vibrationen 6 kan du märka att det beter sig som om det vore din förälder. Ta det inte personligt, jobba bara med det och ge det möjlighet att få utlopp för sin fostrande sida genom att t ex ge det ett husdjur. Barn med livsväg 6 kanske inte uppfattar budskapet att du är äldre och klokare, men de är dynamiska och kan göra stordåd om du ger dem stöd.

En perfekt dag i en sexas liv skulle vara om människorna i deras liv sjönk ner på knä och sa: "Jag är ovärdig". Okej, kanske inte fullt så dramatiskt, men sexor är dåliga på att ta emot kritik. Om du har en sexa i ditt liv måste du hitta ett sätt att ge honom/henne komplimanger innan du lägger fram eventuell konstruktiv kritik. Det är ett sätt som egentligen alla skulle lägga sig till med, oavsett livsväg.

Personer med livsväg 6 tror att "om man vill få något gjort måste man göra det själv" - de känner ofta att de jobbar för hårt, men arbetet får dem också att känna sig oumbärliga. En uppmaning till sexor är att slappna av - ni har en stark livsväg och behöver inte anstränga er så hårt.

När det gäller vänskap är sexor lojala och pålitliga, bevarar hemligheter. Sexor som lever på den negativa sidan av sin vibration kan dock svika förtroenden, men om du konfronterar sexan med det så mår hon sämre av det än du. Sexan kommer att be om förlåtelse tills du släpper in honom/henne i ditt liv igen, och om du väljer att inte förlåta kommer sexan att bära med sig smärtan av att ha svikit dig. Svek strider mot sexans natur.

Yrken som passar sexor bra är inredningsarkitekt, fastighetsmäklare, studie- eller yrkesvägledare och formgivare. Frisörer, sminkörer, musiker eller skådespelare passar många kreativt begåvade sexor.

Sjuor - Trossökaren

De som har livsväg 7 är här för att lära sig att tro. Om sjuor inte tror på något kan de inte vara riktigt lyckliga. Det betyder inte att de måste ägna sig åt någon organiserad religion - tro finns i olika skepnader. Men sjuor omges av en odiskutabel andlig energi. De har ofta mediala förmågor, något som de behöver ägna tid i ensamhet för att orka hantera. Meditation kan vara ett bra sätt att hjälpa sjuan att hantera denna förmåga på ett bra sätt.

Författaren tror att det finns två sorters människor på jorden: de som tackar Gud, och de som tror att de är Gud. Sjuorna kan vara båda dessa - en sjua som inte tror på en andlig makt kan bli tröttsam att ha i sin närhet. Den kan också försöka fly, in i droger, sexmissbruk, resor eller arbetsnarkomani.

I sunda kärleksförhållanden kan sjuan vara fullständigt lojal, ärlig och direkt. Personer med livsväg 7 kan dock ha svårt för att säga "jag älskar dig" eller berömma sin partner. Detta kommer ur en rädsla för att deras älskade ska inse att hon är för god för förhållandet, och lämna det. Ironiskt nog är det oftare så att partnern går för att hon känner sig underskattad och ignorerad.

Å andra sidan är det uppenbart när sjuan inte gillar dig, för då säger hon det - och det är ingen rolig upplevelse eftersom sjuor har en dödligt giftig tunga. De har också en "mental ståldörr" - vill de inte ha dig i sitt liv stänger de dörren, vilket gör slut på relationen.

Sjuor älskar naturen och använder den gärna som hjälp att komma ifrån sina ofta för stora grubblerier. Eftersom de inte alltid är så bra på att förstå andra människors behov, kan de behöva den villkorslösa kärleken man kan få från husdjur.

Sjuor är ett tal som ger stor begåvning, intelligens och intensitet. I likhet med personer med livsväg 4 har sjuorna en förmåga att överanalysera varje situation. När de kommer in i ett rum ser de alltid alla detaljer - varför sjuor ofta är goda författare. De blir också gärna dataexperter och forskare med tekniskt arbete.

Sjuor tycker om att verka hemlighetsfulla. Ju mer du snokar eller ställer frågor, desto mer sluter de sig. De behöver sin egen sfär - inte sällan vill en sjua ha ett eget rum eller egen säng, för att få denna egna sfär.

Personer med denna vibration behöver arbeta mycket. Arbetet är deras passion och de hänger sig åt detta eftersom de tror sig kunna kontrollera denna miljö. Personer med livsväg 7 är goda psykologer eller psykiatriker eftersom de gillar att studera sinnet. De är goda talare, men söker inte upp tillfällena utan när de vill tala så vill andra lyssna. Andra passande yrken är sådana som har att göra med naturens mysterier: oceanograf, astronom, biolog eller geolog.

Sjuor har Peter Pan- syndromet. På många sätt är de barn hela livet. Som barn kan de dock uppfattas ha "gamla själar" - sjuor har en stark visdom och insikt, så lyssna på dem.

Sjuor kan missförstås, för ofta har deras vibration ett drag som får andra att känna sig dömda i deras närvaro. Sjuan kan uppfattas som kylig eller otillgänglig, men det beror bara på att hon iakttar världen.

Åttor - Administratören

Personer med livsväg 8 söker den frihet som man får av en ekonomiskt stabil situation. Det betyder inte att de är materialistiska, bara att de inte tycker om ekonomisk instabilitet. På grund av detta behov finns det åttor som är miljonärer - men aldrig spenderar en sikel. Det finns också en annan sorts åttor som spenderar pengarna så fort de har dem. Vanligtvis dras åttor till de mer exklusiva sakerna i livet, tycker om kvalitet och har ofta vackra ägodelar.

Personer med livsväg 8 har utmärkta administrativa kvaliteter och det här är också politikernas tal. Det är en maktsiffra, vilket innebär att de vill ha kontroll men hoppas kunna använda den för att åstadkomma positiva förändringar. Åttan är den typiska arbetsnarkomanen.

Åttan är en dubbelnatur som kan ändra riktning rätt som det är. Om en åtta har fattat ett viktigt beslut i en relation eller i jobbet och inser längs vägen att beslutet var fel, är det helt i sin ordning att vända 180 grader och fortsätta åt det hållet.

Personer med livsväg 8 tenderar att nå stora framgångar eller misslyckas kapitalt - ofta båda delarna. Åttor måste hålla fokus på den uppgift som ligger framför dem, då når de framgång. Men de måste också komma ihåg att det är viktigt att stanna upp och njuta av livet.

Det är vanligt att personer med livsväg 8 misstolkas av andra. För att undvika det måste de lära sig visa större takt. De har en tendens att tala om precis vad de tänker, utan att bry sig om att tillrättalägga det för den större publiken. Ofta kan de säga något så sårande att samtalspartnern blir chockad av det. Då är det åttans tur att bli bestört - hon sa ju bara som det var. Det här är en mycket svart-vit vibration, med liten plats för gråtoner. Åttor behöver påminnas om att det är ytterst få människor som kan hantera den kalla, hårda sanningen utan åtminstone någon förvarning. Det är en konstform som alla borde träna till perfektion, men i synnerhet personer med livsväg 8. Man kan visst tala om vad man känner, bara man är försiktig med hur man säger det.

Med livsväg 8 betraktar man kamp och stridigheter som en normal del av livet. Otrohet är dock något som en åtta inte klarar att komma över - är du otrogen mot en åtta är det lika bra att lägga ner förhållandet.

Personer med livsväg 8 är inte särskilt toleranta mot människor som tycker synd om sig själva. En åtta som ser någon lida säger förmodligen: "Jag är ledsen att det hände dig. Men kom igen nu". Det här är ironiskt, eftersom åttor ofta betraktar sig själva som offer. Det beror på att personer med livsväg 8 inte kommer undan med mycket här i livet. Om en person med livsväg 8 kör 10 km/h för fort och någon med en annan livsväg kör 20 km/h för fort, är det typiskt att det är åttan som får böter. Åttor rekommenderas att ta till humorn som vapen för att inte hamna i en "stackars mig"-attityd. Att älta det negativa kan leda till depression, i synnerhet om man har livsväg 8.

Åttor blommar sent, och kan tendera att tänka att "jag är för gammal" för att göra de saker som de kommer på att de vill. Men det är de inte, det är aldrig för sent att förverkliga sina drömmar!

Åttor har lätt att skada sig fysiskt och bör vara uppmärksamma på det de gör i stunden för att undvika det.

Yrken som passar åttor är banktjänsteman, revisor, kontorschef och ingenjör. Åttor kan också bli skickliga företagsjurister eller domare. Om åttan har siffran 3, 6 eller 9 i sitt födelsetal kan deras yrke ha en dragning åt de kreativa konsterna, kanske i form av att uppträda inför publik. Om du har en dröm som skiljer sig mycket mot dessa beskrivningar, så sträva mot den! I egenskap av åtta strävar du ständigt mot framtiden, men kom ihåg att livet inte är en generalrepetition - fånga dagen!

Nior - Humanisten

Nian är det ur numerologiska perspektiv mest utvecklade talet och anses vara en av de allra starkaste vibrationerna, eftersom den innehåller vibrationer från alla de andra talen. När en nia har en stark andlig bas är den en underbar källa till ljus i vår värld. Det finns verkligen ett osjälviskt drag hos den. Den är också den högsta av de enskilda vibrationerna och den styrs av beslutsamhet. Den här livsvägen har en stark böjelse att följa det den tror på, och strävar mot det med oerhörd ambition och drivkraft. Som ett resultat av det finns det alltid de som ogillar nian och är avundsjuka på den. Niorna bör därför följa det gamla ordspråket: "Stå dina vänner nära och dina fiender ännu närmare". Nior behöver vara medvetna om vilka som försöker sabotera deras planer, och försöka få dem att känna sig väl till mods.

Det är verkligt upprörande för en nia att arbeta hårt för något utan att se det förverkligas. Nior hyser en autentisk aktning för mänskligheten, så deras mål gynnar vanligtvis även andra. När nior misslyckas upplever de att de svikit världen.

Ett typiskt kännetecken för personer med livsväg 9 är att de ofta har problem med sin ursprungliga familj. De kan känna sig oälskade eller övergivna av sina föräldrar, eller tycka sig bära hela ansvaret för föräldrarna. I båda fallen har nian svårt att kapa banden till den ursprungliga familjen.

När nior gifter sig och bildar familj vill de inget hellre än att vara den perfekta föräldern. Naturligtvis finns det inget sådant som en perfekt förälder - eller barn. Nior måste vara snälla mot sig själva och inte ta livet så hårt, för det kan leda till att de känner sig misslyckade när något går på tok med deras barn - något som vi alla vet händer förr eller senare. I frågor om familjen tål nior ingen inblandning. De tror sig kunna lösa problemen på egen hand, och med deras andliga sida har de förmodligen rätt i det.

Niorna är så upptagna med att hjälpa andra att de inte märker när de själva har problem. Och människor runt nian ser förmodligen bara att nian är stark - så nian behöver träna sig i att be om en kram när de behöver den. Nior behöver inte stå i centrum för uppmärksamheten, men andra placerar dem där i alla fall. Om en nia kliver in i ett klassrum frågar alla: "är du läraren?". De antar att nian är den som har ansvaret, och det är därför nior bör ha ansvaret - de missbrukar inte det privilegiet.

Saker och ting fungerar för niorna. Ironiskt nog är niorna själva de enda som inte märker det! De är mycket hårda mot sig själva och även om de gör ett bra jobb klandrar de sig själv för att det inte var perfekt. Nior behöver bli lite mer lättsamma och förlåta sig själva för att de är mänskliga.

Om en person med livsväg 9 gör något bra följer andra efter. Gör hon något dåligt följer andra efter i alla fall. De blir fantastiska lärare, kuratorer och terapeuter, såväl som botare, sjuksköterskor och socialarbetare. De gör också väl ifrån sig inom kreativa områden, som föreläsare, konstnärer, illustratörer och författare.

Det viktigaste rådet till en nia är att se till att inte leva i det förflutna. När de lever i nuet kan de åstadkomma positiva saker - och det är ju trots allt det de är här för.

Lektionsförfattare: Funa