Spådomskonst 7FUTT

Fullkomligt Utmattande Trolldoms-Test

ON-instruktion

  1. Välj en tarotläggning och spå instruktören.
  2. Tolka instruktörens drömmar - ju fler dess bättre! (0=B, 1-2=D, 3=A, 4=Ö, 5=U)
  3. Skriv en quatrin enligt egna förutsägelser. Det kan handla om vad som helst.
  4. Förutspå, på valfritt sätt (teblad, kristallkula, pendel, tarot, astrologi, vision, etc.) vilket betyg du kommer att få på uppgiften.

OFF-instruktion

VAD du ska göra: Här ska du inte bara beskriva hur karaktären gör - du ska genomföra det och redogöra svaren! Nej, inte tarotläggningen. Hitta bara på något som låter bra, men nämn några kort som är med och vad du tror att det kan betyda, samt vilken läggning du använt dig av. Instruktören kommer att berätta några drömmar för din karaktär och vill veta vad de betyder. Antal beror på hur säker eleven verkar vara! En som utan problem klarar att tolka en dröm får en till och en till... Tar det tvärstopp redan på första så stannar det där. Quatrin, en fyraradig och helt obegriplig vers av samma typ Nostradamus blev känd för, ska skrivas ner på riktigt. Ordbajsa! ;) Avsluta med att säga "Jag förutspår att jag kommer att få [betyg] på det här provet!"

HUR du ska göra: a) Spela detta över IRC/MSN/ICQ med en lärare i ämnet. Bestäm en tid/plats att göra det på eller haffa dem när du ser dem. Om spelet inte sker med den ämnesansvariga, utan en av de andra lärarna i ämnet, så måste loggen ändå skickas till den ämnesansvariga för godkännande och rapportering. b) Skriv ett långt rollspelsinlägg om det och PM:a direkt till den ämnesansvariga.

Skriv om hur det känns för din karaktär när han eller hon gör provet, och vad de tänker. Tycker personen att det är svårt, eller är det hur enkelt som helst? Tar det lång tid? Är personen nervös för att inte få det betyg han/hon strävar efter? Är det deras favoritämne, eller är det värsta ämnet de någonsin haft och de ska bli glada att äntligen bli av med det?

NÄR du ska göra: När du vill, men gärna så snart du kan! Ju snabbare du bestämmer dig för hur du vill göra uppgiften, ju snabbare kan du genomföra den och skicka in den, och ju snabbare blir det rättat och ju snabbare får karaktären betyget.

Kom ihåg:

Lycka till!

Lektionsförfattare: TraXy