Spelledarbeslut

Lektioner för Halvpausade (2005-11-30)

Förslag från spelledare:

Att låta folk med Halvpausade karaktärer få göra lektioner på ett alternativt sätt för att förenkla lektionstagande för halvaktiva spelare. Detta kan göras genom att låta elevspelaren se lektionerna för karaktären, och istället för att spela den med någon i forumet, så kan spelaren välja att skriva ett långt inlägg där han/hon beskriver hur karaktären går på lektion. Att man spelar den själv, skulle man kunna säga.

Spelledarrådet har beslutat följande:

Förslaget bifalles enligt följande förutsättningar:

  1. Samtliga lektioner för de tre skolorna kommer att länkas publikt på hemsidan, så att alla, även om de inte spelar en lärare, kan se innehållet i lektionerna.
  2. Undre gräns för hur mycket man måste skriva för att få lektionen godkänd är 500 ord (eventuell originaltext ifrån lektionerna ingår INTE i räkningen).
  3. Observera att detta sätt att ta lektioner ENBART GÄLLER KARAKTÄRER SOM ÄR HALVPAUSADE! Aktiva har lektioner som vanligt, Pausade avstår ifrån lektioner.
  4. Man får inte använda sig av en lärarkaraktär som ägs av en annan spelare. Istället får man använda sig av en lärare man själv spelar, eller hitta på en tillfällig.
  5. När man har skrivit sin text skickas den till Studie-SL.