Antagning

* = sådant som måste fyllas i

Information om dig som spelare

Så vi vet vem du är! ;)

* Ditt användarnamn:
(Det du heter på SHs hemsida + bägge forum)
* Din emailadress:

Information om elevkaraktären

Här fyller du i information om den karaktär du vill skapa på Beauxbatons - inte om dig själv!

Tänk på att namnet och hemorten ska passa in! Beauxbatons tar endast emot elever från fransktalande länder i Europa (Frankrike inkl. Korsika, Monaco, och Luxemburg, samt delar Belgien, Schweiz och Andorra), så namnen måste passa in i en sådan miljö. Det får alltså inte vara t.ex. svenskt eller engelskt! En lista över namn och härkomster som för närvarande är stopp på hittar du här (öppnas i nytt fönster). Om du vill att din karaktär ska komma ifrån Paris (ta fram en karta - Frankrike är bra mycket större än så!) så måste du skriva exakt vilken stadsdel de kommer ifrån för att det ska godkännas. Tänk på att magiker helst försöker hålla sig undan mugglare - de bor alltså oftast inte mitt inne i storstäder.

* Elevens förnamn:
* Elevens efternamn:
Motivering till namnet:
(Fyll bara i om namnet är ovanligt/konstigt! Skriv ingenting om själva karaktären här, om det inte ingår i motivationen till namnet.)
Vi godkänner inte några med samma namn (eller alltför lika namn) som karaktärer i böckerna, andra böcker, TV-serier, filmer eller kändisar! Vi godkänner heller inte karaktärer med titlar. Föräldrarna kan vara Lord och Lady hur mycket de vill, men deras barn har inga titlar! - Namnet på karaktären ska vara ett RIKTIGT NAMN! Karkatären heter inte "PärOnZod@" även om du heter så i forumet. Karaktären får inte komma från en jätterik familj, och karaktären får inte komma från en högstatussläkt utan tillåtelse från den spelare som är ansvarig för släkten ifråga.
* Elevens hemland:
* Elevens hemort:
(Om Paris - skriv även vilken stadsdel)
* Kön på din elev: Häxa (flicka)
Trollkarl (pojke)
* Elevens föräldrar är:
Övriga kommentarer:
(T.ex. hur hittade du till SH? Är det något du undrar över som är oklart? Skriv ingenting om själva karaktären här! När ditt namn är godkänt kommer du att få ett mail ifrån hattarna där det står precis hur du gör för att skriva en bakgrund. Tills dess får du hålla karaktärens utseende, hobbyer, personlighet, familj, husdjur och annat för dig själv.)