Nouvelles

6/4: Antagning för läsåret som börjar 1/5 har påbörjats.

18/2: De två nya biträdande rektorerna på Beauxbatons är HenrikJ och Quiwi! Vi tror att de kommer göra ett utmärkt jobb med att förändra, förnya och förbättra den franska magivärldens krona, Beauxbatons.

2010

24/12: Antagning för läsåret som börjar 1/1 har stängts. De som fått namn godkända kan få sina bakgrunder godkända fram till och med 7/1.

6/12: Antagning för läsåret som börjar 1/1 har påbörjats.

25/8: Antagning för läsåret som börjar 1/9 har stängts. De som fått namn godkända kan få sina bakgrunder godkända fram till och med 7/9.

1/8: Antagning för läsåret som börjar 1/9 har påbörjats.

28/4: Antagning för läsåret som börjar 1/5 har stängts. De som fått namn godkända kan få sina bakgrunder godkända fram till och med 7/5.

4/4: Antagning för läsåret som börjar 1/5 har påbörjats.

2009

21/12: Antagning för läsåret som börjar 1/1 har stängts. De som fått namn godkända kan få sina bakgrunder godkända fram till och med 7/1.

2/12: Antagning för läsåret som börjar 1/1/2010 har påbörjats.

26/8: Antagning för läsåret som börjar 1/9 har stängts. De som fått namn godkända kan få sina bakgrunder godkända fram till och med 7/9.

4/8: Antagning för läsåret som börjar 1/9 har påbörjats.

24/4: I en rosendoftande, ljusblå puff av rök så dyker plötsligt från ingenstans ett underbart vackert, vitt slott upp på SH. Trumvirvlarna går igång och balettdansöser dansar in från alla håll.

Stolta kan vi nu presentera det nya tillskottet till Rollspelet Svenska Hogwarts: L'Académie Beauxbatons

Det är nu fritt fram att plocka ut era sprillans nya BB-karaktärer ur sina ännu obrutna förpackningar (ni som sett till att skaffa sådana) och ställa ut dem i det stora, franska dockhuset. För även om allting inte är helt klart så kan vi nu meddela att skolan är igång, och det ska vi se till att den förblir i många år framöver.
Lektionerna startar först den 1 maj och a-lektionerna kan sedan tas fram till den 31 maj. Innan dess får ni helt enkelt kolla runt lite på skolområdet, snacka med de andra eleverna och göra er hemmastadda!

Beauxbatons är nu invigt.

De gustibus non est disputandum
Era tillgivna rektorer
Spirry & Skye

 

Vill du ansöka om att skaffa en elevkaraktär? Du måste ha spelat upp minst en elev på Hogwarts från ettan till tvåan i så fall. Ansökningsformuläret hittar du här!


Läs mer om...